Hei alle!
Etter litt omstrukturering, bytte av leverandør, ny profilering er vi ivrige etter å presentere helt ny nettside med nye proffe malingssprøyter. Ta en titt her!
Uniport DA Logo
Uniport DA Logo

Service & Vedlikehold

Vi har komplett service og dele-program for alle våre Malingssprøyter, skulle uhellet være ute, ring oss og vi hjelper deg med og løse problemet.

Å gå til anskaffelse av en malingssprøyte en kostbar investering, så ta vare på innvesteringen din Så vil den gi deg mange timers problem fri drifts tid.

Renhold er nøkkelordet her, en malepumpe som settes bort uten skikkelig rengjøring over lengre tid kan koste en dyrt, I verste fall havari.

Malingssprøytene tåler å stå med maling i over en periode. Dersom du avslutter en jobb og skal begynne på igjen om noen Dager går dette fint, unntatt er to komponent maling/lakk.

Rengjør alltid sprøyten med det som tynner den malingen du har brukt. Holder å spyle igjennom systemet om den skal i bruk igjen Innen for noen måneder. Skal den derimot settes bort i et år eller mer, demonter og vask alle vitale deler som har hvert i Kontakt med malingen. Vær nøye med dette så har du problem fri maskin i mange år framover.

A site by Wik-Dahl Consulting