Hei alle!
Etter litt omstrukturering, bytte av leverandør, ny profilering er vi ivrige etter å presentere helt ny nettside med nye proffe malingssprøyter. Ta en titt her!
Uniport DA Logo

Om UniSpray fra Uniport DA

Uniport DA ble stiftet i 2008.

Vi hadde som målsetning å etablere oss i markedet med høytrykks maler utstyr av industriell kvalitet med en pris setting godt under det som tilbys i dag. Utfordringen ble naturlig nok å finne en leverandør/produsent som kunne levere et produkt som oppfylte våre krav.

Dette var en møysomlig og tid krevende prosses, men vi har lykkes. Med en solid og seriøs produsent i ryggen kan vi nå presentere en produkt rekke som vi mener oppfyller krav til stabilitet og kvalitet samtidig som pris grunnlaget er meget konkurranse dyktig. Vi har solgt disse malings-sprøytene siden 2008 og er svært godt fornøyd med salget, og tilbake meldingene fra våre kunder understreker Kvaliteten på malingssprøytene. Vi prøver stadig ut nye typer male pumper og kommer etterhvert til å utvide sortimentet med nye modeller i tiden framover. Vi håper du som leser dette gjør det fordi du trenger slikt utstyr, i så fall send oss en mail eller aller helst ring oss, vi setter stor pris på praten rundt en handel.

Uniport DA
Are E. Irgens
Brønstadveien 66
3619 Skollenborg
Org nr. 992 518 324 MVA

A site by Wik-Dahl Consulting